Popis
Predmetom zákazky je zabezpečenie služieb spojených s výrobou a dodávkou celodennej hotovej stravy a občerstvenia pre účastníkov vzdelávacích aktivít, porád a školení (služobné cesty zamestnancov MV SR) a pre rekreantov v Školiacom zariadení vzdelávania a prípravy Spišská Nová Ves. Úspešný uchádzač vo vlastnej kuchyni v zmysle platných receptúr, resp. schválených vlastných receptúr a platných smerníc o výžive vyrobí a dodá hotovú teplú stravu v rozsahu: raňajky, obed, večeru, pričom musí rozlišovať stravovanie na služobných cestách zamestnancov MV SR a stravovanie rekreantov. Súčasťou je zabezpečenie občerstvenia (sladká / slaná chuťovka) pre účastníkov vzdelávacích aktivít, porád a školení počas servírovania coffee breaku. V špecifikácii - Stravovanie pre účastníkov vzdelávacích aktivít – služobné cesty zamestnancov MV SR: - pod pojmom raňajky sa rozumie: kontinentálne raňajky - servírované jedlo: 100-150g ( variácie: šunka, saláma, plátkový syr, varené vajíčko, ohrievané párky, varená, resp. pečená klobása, nátierka...), chlieb, pečivo, maslo, džem, zelenina, káva, čaj. Pod pojmom obed sa rozumie: jeden druh plnohodnotného teplého jedla, ktoré sa bude skladať: polievka 0,33 l a jeden druh hlavného jedla (130g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha), 0,2 l nápoj. Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok, prípadne bezmäsité jedlo (300g). Pod pojmom večera sa rozumie: jeden druh hotového teplého jedla (130g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha), 0,2 l nápoj. Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok, prípadne bezmäsité jedlo (300g). Predpokladaný počet raňajky 2100 ks, obed 2500 ks, večera 2100 ks. Stravovanie pre rekreantov: - pod pojmom raňajky sa rozumie: servírované jedlo: 100 – 150g (variácie: šunka, saláma, plátkový syr, varené vajíčko, ohrievané párky, varená resp. pečená klobása, nátierka...) + maslo (20g), džem, syr, med, chlieb, pečivo, cereálie, mlieko, jogurt, ovocie, zelenina, káva, čaj. Pod pojmom obed sa rozumie: minimálne 1 druh varenej teplej polievky (0,33 l), hlavné jedlo (130g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha) – výber minimálne z troch druhov hotových varených teplých jedál, pričom jedno jedlo musí byť bezmäsité (300g) a suchá strava (balíček), dezert, resp. ovocie, 0,2 l nápoj. Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok. Pod pojmom večera sa rozumie: výber minimálne z dvoch druhov hotových varených teplých jedál (130g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha), pričom jedno jedlo musí byť bezmäsité (300g), ovocie, resp. keks, 0,2 l nápoj. Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok. V deň príchodu a prvý deň pobytu je zabezpečený jeden druh hotového vareného jedla. Okrem porcií pre dospelé osoby, sa podávajú aj detské porcie (100g mäso, 150g príloha). Pod pojmom opekačka sa rozumie dodanie surovín: 1 ks klobása / špekačka vhodná na grilovanie a opekanie, horčica, chlieb, obloha. Predpokladaný počet raňajky 5000 ks, obed 6000 ks, večera 5000 ks, raňajky deti 600 ks, obed deti 600 ks, večera deti 600 ks, opekačka 600 ks. Občerstvenie: - pod pojmom občerstvenie sa rozumie zabezpečenie chuťovky sladkej alebo slanej počas servírovania coffee breaku, napr. 100g kysnutý koláč, štrúdľa, muffin, brioška, pagáče, obložený chlebík. Predpokladaný počet občerstvenie 1000 ks. Úplná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch (prílohy č. 1 Opis predmetu zákazky, č. 2 Cenová ponuka, č. 3 záväzné zmluvné podmienky). Zmluva bude uzavretá na 24 mesiacov.