Popis
Predmetom zákazky je zabezpečenie služieb spojených s výrobou a dodávkou celodennej hotovej stravy a občerstvenia pre účastníkov vzdelávacích aktivít, porád a školení (služobné cesty zamestnancov MV SR) a pre rekreantov v rekreačnom zariadení Maják Senec. Úspešný uchádzač vo vlastnej kuchyni v zmysle platných receptúr, resp. schválených vlastných receptúr a platných smerníc o výžive vyrobí a dodá hotovú teplú stravu v rozsahu: raňajky, obed, večeru, pričom musí rozlišovať stravovanie na služobných cestách zamestnancov a stravovanie rekreantov. Súčasťou je zabezpečenie občerstvenia (sladká / slaná chuťovka) pre účastníkov vzdelávacích aktivít, porád a školení počas servírovania coffee breaku. V špecifikácii - Stravovanie pre účastníkov vzdelávacích aktivít – služobné cesty zamestnancov MV SR: - pod pojmom raňajky sa rozumie: kontinentálne servírované jedlo: 100-150g (variácie: šunka, saláma, plátkový syr, varené vajíčko, ohrievané párky, varená, resp. pečená klobása, nátierka...), chlieb, pečivo, maslo, džem, zelenina, káva, čaj. Pod pojmom obed sa rozumie: jeden druh plnohodnotného teplého jedla, ktoré sa bude skladať: polievka 0,33 l a jeden druh hlavného jedla (150g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha). Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok, prípadne bezmäsité jedlo (350g). Pod pojmom večera sa rozumie: jeden druh hotového teplého jedla (150g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha). Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok, prípadne bezmäsité jedlo (350g). Je požadované v pracovných dňoch v rozsahu objednávky. Predpokladaný počet raňajky 1600 ks, obed 1600 ks, večera 1600 ks. Stravovanie pre rekreantov: - pod pojmom raňajky sa rozumie: servírované jedlo: 100 – 150g (variácie: šunka, saláma, plátkový syr, varené vajíčko, ohrievané párky, varená resp. pečená klobása, nátierka...) + maslo (20g), džem, syr, med, chlieb, pečivo, cereálie, mlieko, jogurt, ovocie, zelenina, káva, čaj. Pod pojmom obed sa rozumie: minimálne 1 druh varenej teplej polievky (0,33 l), hlavné jedlo (150g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha) – výber minimálne z troch druhov hotových varených teplých jedál, pričom jedno jedlo musí byť bezmäsité (300g) a suchá strava (balíček). Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok. Pod pojmom večera sa rozumie: výber minimálne z dvoch druhov hotových varených teplých jedál (150g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha), pričom jedno jedlo musí byť bezmäsité (350g). Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok. V deň príchodu a prvý deň pobytu je zabezpečený jeden druh hotového vareného jedla. Okrem porcií pre dospelé osoby musia byť podávané aj detské porcie pre deti (100g mäso a 150g príloha), (R,O,V). Je požadované v pracovných dňoch a cez víkend v rozsahu objednávky. Predpokladaný počet dospelí: raňajky 7000 ks, obed 7000 ks, večera 7000 ks, raňajky deti 750 ks, obed deti 750 ks, večera deti 750 ks. Občerstvenie: - pod pojmom občerstvenie sa rozumie zabezpečenie chuťovky sladkej alebo slanej počas servírovania coffee breaku, napr. 100g kysnutý koláč, štrúdľa, muffin, brioška, pagáče, obložený chlebík. Je požadované v pracovných dňoch v rozsahu objednávky. Predpokladaný počet občerstvenie 500 ks. Úplná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch (prílohy tejto výzvy č. 1 Opis predmetu zákazky Senec, č. 2 Cenová ponuka Senec, č. 3 záväzné zmluvné podmienky Senec). Budú uzavreté dve zmluvy o poskytovaní služieb s uchádzačmi, ktorí sa po vyhodnotení ponúk umiestnia na 1. a 2. mieste v poradí. Zmluva bude uzavretá na 12 mesiacov, s možnosťou predĺženia o 12 mesiacov.