Nákup potravín pre SZSS v Nitre: 1.Mrazené výrobky a chladené zemiaky 2.Ovocie. 3. Mäso a mäsové výrobky.

Informácie o zákazke

Informácie

Názov zákazky: Nákup potravín pre SZSS v Nitre: 1.Mrazené výrobky a chladené zemiaky 2.Ovocie. 3. Mäso a mäsové výrobky.
Kód zákazky: 4/2024
Kód oznámenia: 28590 - MST
Postup: Verejná súťaž (Nadlimitná zákazka)
Druh: Tovary
Hlavný CPV: 15000000-8
Predpokladaná hodnota: 318 700,00 €

Termíny

Predkladanie ponúk: 19.12.2024 12:00
Vyhlásenie: 20.11.2024

Verejný obstarávateľ

Adresa: Janského
94901 Nitra
NUTS: SK023 - Nitriansky kraj
Miesto dodania: Janského Nitra 94901 Slovensko
Zdroj:

Popis

Správny názov zákazky: Nákup potravín pre SZSS v Nitre: 1.Mrazené výrobky a chladené zemiaky 2.Ovocie. 3. Mäso bravčové a hovädzie. 4.Mäsové výrobky. Zákazka sa delí na časti 1. Mrazené výrobky a chladené zemiaky 2. Ovocie. 3. Mäso bravčové a hovädzie 4. Výrobky z mäsa

Vestník

Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania

Identifikátor ÚVO: 1320854
1. Základné údaje
  • Organizácia: Správa zariadení sociálnych služieb (ID: 25418)
  • Zákazka: Nákup potravín pre SZSS v Nitre: 1.Mrazené výrobky a chladené zemiaky 2.Ovocie. 3. Mäso bravčové a hovädzie. 4.Mäsové výrobky. (ID: 520959)
  • Typ oznámenia: Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania alebo oznámenie o koncesii
  • Typ formulára: Súťaž
  • Identifikátor postupu: 61d1878f-c293-4ebb-af81-3a2ed4f35706
  • Identifikátor verzie oznámenia: cbdc15b2-89af-4069-a671-fb17238005ae
  • Verzia oznámenia : 01
  • ID Prispôsobenia (UBL): eforms-sdk-1.7
  • Podtyp oznámenia: Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania – všeobecná smernica
2. Organizácie
  • 2.1 Organizácie
  • 2.1.1 Zoznam organizácii uvedených v oznámení
  • Zoznam organizácii uvedených v oznámení
  • Základné údaje o organizácii
  • Názov organizácie: Úrad pre verejné obstarávanie
  • IČO: 31797903
  • DIČ: 2021511008
  • Adresa
  • Ulica: Ružová dolina
  • Číslo: 10
  • Mesto: Bratislava - mestská časť Ružinov
  • PSČ: 82109
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Bratislavský kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Kontaktné údaje
  • E-mail: info@uvo.gov.sk
  • Telefónne číslo: +421250264111
  • Zoznam organizácii uvedených v oznámení
  • Základné údaje o organizácii
  • Názov organizácie: Správa zariadení sociálnych služieb
  • IČO: 37966456
  • DIČ: 2021936169
  • Adresa
  • Ulica: Janského
  • Číslo: 7
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Kontaktné údaje
  • E-mail: verejne.obstaravanie@szzs-nitra.sk
  • Telefónne číslo: 0376925511
  • Informácie týkajúce sa výlučne kupujúceho
  • Hlavný kupujúci: áno
3. Kupujúci a poskytovateľ služieb
  • 3.1 Kupujúci
  • 3.1.1 Kupujúci
  • Základné údaje o kupujúcom
  • ID kupujúceho : ORG-0002 (Správa zariadení sociálnych služieb)
  • Typ kupujúceho podľa právnych predpisov: Verejnoprávna inštitúcia kontrolovaná miestnym orgánom
  • Činnosť verejného obstarávateľa: Sociálna ochrana
  • Profil kupujúceho (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-profilov/detail/13429
  • Poskytovatelia služieb
  • Poskytovatelia služieb
  • ID poskytovateľa služieb: ORG-0001 (Úrad pre verejné obstarávanie)
  • Typ poskytovateľa služieb: TED eSender
4. Postup
  • 4.1 Účel
  • 4.1.1 Predchádzajúce oznámenie
  • Predchádzajúce oznámenie:
  • 4.1.2 Právny základ
  • Právny základ postupu: Smernica 2014/24/EÚ
  • 4.1.3 Opis
  • Referenčné číslo: 4/2024
  • Názov: Nákup potravín pre SZSS v Nitre: 1.Mrazené výrobky a chladené zemiaky 2.Ovocie. 3. Mäso a mäsové výrobky.
  • Opis: Správny názov zákazky: Nákup potravín pre SZSS v Nitre: 1.Mrazené výrobky a chladené zemiaky 2.Ovocie. 3. Mäso bravčové a hovädzie. 4.Mäsové výrobky. Zákazka sa delí na časti 1. Mrazené výrobky a chladené zemiaky 2. Ovocie. 3. Mäso bravčové a hovädzie 4. Výrobky z mäsa
  • Druh zákazky: Tovary
  • 4.1.4 Rozsah obstarávania
  • Predpokladaná hodnota
  • Predpokladaná hodnota (BT-27-Procedure) (hodnota): 318 700
  • Predpokladaná hodnota (BT-27-Procedure) (mena): Euro
  • Informácie o hlavnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • Hlavný CPV kód: Potraviny, nápoje, tabak a príbuzné produkty
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • 4.1.5 Informácie o mieste plnenia
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie Baničova 12, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie ZSS Zobor, Jánskeho 7, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie Trieda Andreja Hlinku 57, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • 4.2 Súťažné podmienky
  • 4.2.1 Dôvody na vylúčenie
  • Dôvody na vylúčenie
  • Dôvod na vylúčenie: Čisto vnútroštátne dôvody na vylúčenie
  • Opis/spôsob preukazovania: Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavania podľa §32 ods. 1 zákona 343/2015 Z.z. o Verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, spôsobom uvedeným v ZVO. (predložením dokladov podľa § 32 ods. 2 ZVO alebo zápisom v zozname hospodárskych subjektov podľa § 152 ZVO alebo zápisom v obdobnom registri iného členského štátu) . Uchádzač nie je povinný predkladať uvedené doklady pretože verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu (portál oversi.gov.sk)
  • 4.3 Informácie o postupe
  • 4.3.1 Postup
  • Druh postupu: Verejná súťaž
  • 4.4 Informácie o predkladaní ponúk na časti
  • 4.4.1 Maximálny počet častí
  • Maximálny počet častí, pre ktoré môže jeden uchádzač predložiť ponuku(-y).: 4
  • Maximálny počet častí zadaných jednému uchádzačovi: 4
5. Časti
  • 5.1 Informácie o časti
  • 5.1.1 Časť
  • Názov: 1.Mrazené výrobky a chladené zemiaky
  • Účel
  • Opis časti
  • Referenčné číslo: 4/2024
  • Názov : 1.Mrazené výrobky a chladené zemiaky
  • Opis: 1. Brokolica obaľovaná, bal. 2,5 kg Hlbokomrazené, zložené z brokolicovej ruže obalenej v trojobale (múka, vajcia, strúhanka), obal si musí zachovať celistvosť – neopadáva pri vyprážaní. kg 1 000 2. Brokolica, bal. 2,5 kg Hlbokomrazená brokolica ružicového tvaru, po rozmrazení si zachová celistvý tvar. kg 2 000 3. Fazuľové struky, bal. 2,5 kg Hlbokomrazené a očistené struky kg 700 4. Guľky zemiakové (knedle) plnené údeným mäsom, bal. 1 kg Hlbokomrazené, vyrobené zo zemiakového cesta, plnené plnkou z údeného mäsa. Po technologickej úprave si zachovajú celistvosť a náplň zostáva súčasťou výrobku. kg 500 5. Guľky zemiakové plnené nasladko, bal. 1 kg Hlbokomrazené, vyrobené zo zemiakového cesta, plnené - džem rôznej príchute (slivkové, jahodové, marhuľové...), tvarohové, nie makové. Po technologickej úprave si zachovajú celistvosť a náplň zostáva súčasťou výrobku kg 1 000 6. Hranolky, bal. 2,5kg Hlbokomrazené predpripravené kg 50 7. Hrášok lúpaný, bal. 2,5 kg Hlbokomrazený lúpaný kg 1 000 8. Kaleráb krájaný, bal. 2,5 kg Hlbokomrazený krájaný na kocky kg 300 9. Karfiol obaľovaný, bal. 2,5 kg Hlbokomrazený, zložený z karfiolovej ruže obalenej v trojobale (múka, vajcia, strúhanka), obal si musí zachovať celistvosť – neopadáva pri vyprážaní. kg 1 500 10. Karfiol, bal. 2,5 kg Hlbokomrazený, karfiolové ruže si zachovajú po rozmrazení celistvý tvar. kg 2 000 11. Kel rezaný, bal. 2,5kg Hlbokomrazený a rezaný kg 200 12. Kôpor sekaný, bal. 1kg Hlbokomrazený a sekaný kg 100 13. Kukurica zrná, bal. 2,5 kg Hlbokomrazená lúpaná, nie klasy kg 500 14. Lístkové cesto, bal. 0,5 kg Hlbokomrazené cesto v zložení – 1 plát kg 1 500 15. Mrkva "baby" bal. 2,5kg Hlbokomrazená a očistená kg 300 16. Pirohy bryndzové, bal. 1kg Balenie 1 kg, hlbokomrazené, vyrobené zo zemiakového cesta, plnené bryndzou. Po technologickej úprave si zachovajú celistvosťa náplň zostáva súčasťou výrobku kg 500 17. Pirohy plnené na sladko, bal. 1 kg Hlbokomrazené, vyrobené zo zemiakového cesta, plnené - džem rôznej príchute (slivkové, jablkové...), tvarohové, nie makové. Po technologickej úprave si pirohy zachovajú celistvosť a náplň zostáva súčasťou výrobku kg 500 18. Pór plátky, bal. 2,5kg Hlbokomrazený a krájaný pór na plátky kg 500 19. Šampiňóny -plátky, bal. 2,5 kg Hlbokomrazené šampiňónové plátky. kg 500 20. Špenát listový, bal. 2,5 kg Hlbokomrazený, listový špenát kg 300 21. Špenátový pretlak, bal. 2,5 kg Hlbokomrazený, špenátový pretlak. kg 500 22. Špíz kurací, min. 170 g/ks Minimálne 170 g/ks, kúsky kuracieho mäsa najmenej 75 g/ks, 30g/ks oravská slanina a zelenina (paprika, cibuľa, paradajka, šampiňón) ks 1 000 23. Šúlance bez náplne, bal. 1 kg Hlbokomrazený výrobok zo zemiakového cesta kg 500 24. Šúlance plnené nasladko, bal. 1 kg Hlbokomrazené, vyrobené zo zemiakového cesta, plnené - višňovým džemom, orechami, nie makové. Po technologickej úprave si šúľance zachovajú celistvosť, náplň zostáva súčasťou výrobku. kg 600 25. Tekvica "Hokkaido", bal. 2,5 kg Hlbokomrazená krájaná na kocky kg 1 000 26. Tekvica strúhaná, bal. 2,5 kg Hlbokomrazená strúhaná tekvica kg 1 000 27. Zeleninévá zmes "Anglická", bal. 2,5 kg Hlbokomrazená zmes, obsah balíka: karfiol, mrkva žltá a červená, kukurica, fazuľové struky a brokolica. kg 300 28. Zeleninová zmes "Čínska", bal. 2,5 kg Hlbokomrazená zmes, obsah balíka: mrkva, kapusta, paprika, pór, cibuľa, čínsky hríb, bambus a mungo klíčky. kg 300 29. Zeleninová zmes "Mexická", bal. 2,5 kg Hlbokomrazená zmes, obsah balíka: hrášok, kukurica, paprika červená, červená fazuľa, mrkva, cibuľa, cuketa a fazuľové struky. kg 300 30. Zeleninová zmes "pod sviečkovú", bal. 2,5 kg Hlbokomrazená, zloženie: mrkva, petržlen alebo paštrnák a zeler kg 300 P.č. Požadovaný tovar Požadovaná špecifikácia Ponúkaný tovar- značka alebo výrobca a gramáž JM % DPH 31. Zeleninová zmes "Polievková", bal. 2,5 kg Hlbokomrazená zmes, obsah balíka: mrkva, karfiol, brokolica, zeler, paštrnák, kaleráb a pór. kg 1 300 32. Zemiakové placky, min. 100g/ks Hlbokomrazené placky - strúhané zemiaky minimálne 48 %, príloha vhodná na pečenie alebo fritovanie kg 500 33. Zemiaky americké, bal. 2,5 kg Hlbokomarzené predpečené a krájané zemiaky so šupkou. Príloha vhodná na pečenie alebo fritovanie kg 1 000 34. Zemiaky chladené - predvarené, bal. 5kg Chladené predvarené, vákuovo balené zemiaky. Varný typ B, so žltou dužinou, 1. trieda kvality, bez známok hniloby, černenia a s dátumom spotreby min. 21 dní odo dňa dodania kg 10 000 35. Zemiaky chladené - surové, bal. 5kg Chladené surové, prílohové zemiaky (očistené celé alebo krájané), vákuovo balené. Varný typ B, so žltou dužinou, 1. trieda kvality, bez známok hniloby, černenia a s dátumom spotreby min. 4 dni odo dňa dodania kg 30 000 podrobne uvedené v súťažných podkladoch.
  • Druh zákazky: Tovary
  • Rozsah obstarávania
  • Toto verejné obstarávanie je vhodné aj pre malé a stredné podniky (MSP).: áno
  • Predpokladaná hodnota
  • Predpokladaná hodnota (BT-27-Lot) (hodnota): 96 700
  • Predpokladaná hodnota (BT-27-Lot) (mena): Euro
  • Informácie o hlavnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • Hlavný CPV kód: Potraviny, nápoje, tabak a príbuzné produkty
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • Informácie o strategickom verejnom obstarávaní
  • Informácie o strategickom verejnom obstarávaní
  • Informácie o strategickom verejnom obstarávaní
  • Strategické verejné obstarávanie: Žiadne
  • Informácie o mieste plnenia
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie Baničova 12, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie ZSS Zobor, Jánskeho 7, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie Trieda Andreja Hlinku 57, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Predpokladané trvanie
  • Trvanie
  • Dátum začatia: 20.01.2025
  • Dátum ukončenia: 20.01.2026
  • Finančné prostriedky EÚ
  • Finančné prostriedky EÚ: Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
  • Informácie o rámcovej dohode a dynamickom nákupnom systéme
  • Rámcová dohoda: Rámcová dohoda, bez opätovného otvorenia súťaže
  • Dynamický nákupný systém: Žiadny
  • Informácie o rámcovej dohode
  • Maximálny počet uchádzačov rámcovej dohody : 1
  • Kategórie: Kategórie kupujúcich
  • Súťažné podmienky
  • Zoznam podmienok účasti
  • Zoznam podmienok účasti
  • Typ: Iné
  • Použitie tohto kritéria: Neuplatňuje sa
  • Kritériá na vyhodnotenie ponúk
  • Zoznam kritérií
  • Zoznam kritérií
  • Typ kritéria na vyhodnotenie ponúk: Cena
  • Opis kritéria na vyhodnotenie ponúk: - najnižšia celková cena za požadovaný predmet zákazky v EUR vrátane DPH Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý ponúkne verejnému obstarávateľovi najnižšiu cenu za požadovaný predmet zákazky v Eur vrátane DPH,
  • Názov kritéria na vyhodnotenie ponúk: najnižšia celková cena za požadovaný predmet zákazky v EUR vrátane DPH
  • Ďalšie požiadavky
  • Skupina uchádzačov, ktorej bude zadaná zákazka, musí mať určitú právnu formu: áno
  • Opis právnej formy uchádzača: verejný obstarávateľ umožňuje skupine dodávateľov účasť vo verejnom obstarávaní v zmysle § 37 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ zákon o verejnom obstarávaní")
  • Informácie o vyhradenom verejnom obstarávaní
  • Informácie o vyhradenom verejnom obstarávaní
  • Vyhradená účasť: Žiadne
  • Informácie o variantoch
  • Varianty: Nie sú povolené
  • Požiadavky na plnenie zmluvy
  • Plnenie zmluvy sa musí vykonať v rámci programov chránených pracovísk.: Nie
  • Elektronická fakturácia: Povinná
  • Elektronický katalóg
  • Predkladanie ponúk vo forme elektronického katalógu: Nie je povolené
  • Postup po procese udeľovania
  • Elektronické objednávanie: áno
  • Elektronická platba: áno
  • Informácie o predkladaní ponúk alebo žiadostí o účasť
  • Lehota I
  • Lehota na predkladanie ponúk (dátum): 19.12.2024
  • Lehota na predkladanie ponúk (čas): 12:00
  • Jazyk na predkladanie dokumentov
  • Jazyky, v ktorých možno predložiť ponuky: slovenčina
  • Informácie o otváraní ponúk
  • Dátum otvárania ponúk: 19.12.2024
  • Čas otvárania ponúk: 13:00
  • Opis otvárania ponúk: Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Verejný obstarávateľ rozhodol, že v tomto verejnom obstarávaní bude postupovať v súlade s § 66 ods. 7 písm. b) ZVO. Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke v systéme , umiestnenom na webovej adrese IS EPVO čím verejný obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k podkladom.
  • Miesto otvárania ponúk: sídlo verejného obstarávateľa Baničova 12, Nitra V tomto prípade bude v čase otvárania ponúk cez IS EPVO automaticky odoslaná zápisnica z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
  • Spôsob predkladania ponúk alebo žiadostí o účasť
  • Elektronické predkladanie ponúk: Povinné
  • Adresa na predkladanie ponúk (URL): https://uvo.gov.sk
  • Informácie o súťažných podkladoch
  • Informácie o súťažných podkladoch
  • Obmedzený prístup k súťažným podkladom: Žiadne obmedzenia prístupu k dokumentom
  • Úradný jazyk súťažných podkladov: slovenčina
  • Súťažné podklady (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/520959
  • Označenie dokumentu/zákazky: https://evo.isepvo.sk/evoportal/520959
  • Komunikačný kanál ad hoc
  • Názov elektronického prostriedku: IS EPVO
  • Preskúmanie
  • Lehoty na preskúmanie
  • Opis lehôt na preskúmanie: Lehoty na predloženie žiadosti o nápravu a/alebo námietok upravuje platný a účinný zákon o verejnom obstarávaní.
  • Organizácia pre preskúmanie
  • ID organizácie zodpovednej za preskúmanie: ORG-0001 (Úrad pre verejné obstarávanie)
  • Organizácia poskytujúca informácie o preskúmaní
  • ID poskytovateľa informácií o preskúmaní: ORG-0001 (Úrad pre verejné obstarávanie)
  • 5.1.2 Časť
  • Názov: Ovocie
  • Účel
  • Opis časti
  • Referenčné číslo: 4/2024
  • Názov : Ovocie
  • Opis: 1. Broskyňe egal. min. 150g /ks 1. akostnej triedy. Zrelé- nie prezreté, stupeň zrelosti 3 (obchodná zrelosť) až 4 (konzumná zrelosť), bez známok hniloby a vysychania. Používajú sa na porcie-prídavok k jedlu. 2. Jablká egal. min. 100g/ks Používajú sa na porcie- prídavok k jedlu, 1. akostnej triedy, bez známok hniloby a vysychania. 3. Hrozno min. 1 kg /balenie Balené min. v 1 kg baleniach, bobule veľké, neporušené, používa sa na porcie, bez známok hniloby a vysychania. 4. Hrušky egal. min. 100g/ks Používajú sa na porcie- prídavok k jedlu, 1. akostnej triedy, bez známok hniloby a vysychania. 5. Orechy vlašské Orechy lúpané vlašské, opticky nezávadné, čisté, suché, bez nadmernej vlhkosti, bez plesní, zatuchnutosti a zápachu. 6. Melóny Zrelé- nie prezreté, stupeň zrelosti 4 (konzumná zrelosť). Bez známok poškodenia, hniloby a vysychania. 7. Slivky/Ringloty Prídavok k jedlu, 1. akostnej triedy. Zrelé- nie zelené, stupeň zrelosti 3 (obchodná zrelosť) až 4 (konzumná zrelosť), bez známok hniloby a plesne. 8. Banány egal. min. 150g/ks Stupeň zrelosti 4 a 5, používajú sa na porcie- prídavok k jedlu, 1. akostnej triedy. 9. Marhule egal. min. 80g/ks Používajú sa na porcie-prídavok k jedlu, 1. akostnej triedy, zrelé- nie zelené, stupeň zrelosti 3 (obchodná zrelosť) až 4 (konzumná zrelosť). Bez známok hniloby a vysychania. 10. Pomaranče egal. min. 150g/ks Zrelé- nie zelené, stupeň zrelosti 3 (obchodná zrelosť) až 4 (konzumná zrelosť). Používajú sa na porcie- prídavok k jedlu, bez známok hniloby a vysychania, 1. akostnej triedy. 11. Citróny Bez plesne a hniloby a bez známok vysychania. 12. Kiwi egal. min. 60 g/ks Zrelé- stupeň zrelosti 3 (obchodná zrelosť) až 4 (konzumná zrelosť), 1. akostná trieda, bez hniloby. Používajú sa na porcie- prídavok k jedlu. 13. Mandarínky egal. min. 80g/ks Používajú sa na porcie - prídavok k jedlu, 1. akostnej triedy. Zrelé- nie zelené, stupeň zrelosti 3 (obchodná zrelosť) až 4 (konzumná zrelosť), bez známok vysychania a hniloby. 14. Nektarinky egal. min. 150g/ks Používajú sa na porcie-prídavok k jedlu, desiata, 1. akostnej triedy. Zrelé- nie zelené, stupeň zrelosti 3 (obchodná zrelosť) až 4 (konzumná zrelosť), bez známok hniloby a vysychania. 15. Grapefruity egal. min. 250g/ks Zrelé- nie zelené, stupeň zrelosti 3 (obchodná zrelosť) až 4 (konzumná zrelosť), bez hniloby. Používajú sa ako prídavok k jedlu, 1. akostnej triedy. Kompletná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch
  • Druh zákazky: Tovary
  • Rozsah obstarávania
  • Toto verejné obstarávanie je vhodné aj pre malé a stredné podniky (MSP).: áno
  • Predpokladaná hodnota
  • Predpokladaná hodnota (BT-27-Lot) (hodnota): 65 700
  • Predpokladaná hodnota (BT-27-Lot) (mena): Euro
  • Informácie o hlavnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • Hlavný CPV kód: Ovocie a orechy
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • Informácie o strategickom verejnom obstarávaní
  • Informácie o strategickom verejnom obstarávaní
  • Informácie o strategickom verejnom obstarávaní
  • Strategické verejné obstarávanie: Žiadne
  • Informácie o mieste plnenia
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie Baničova 12, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie ZSS Zobor, Jánskeho 7, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie Trieda Andreja Hlinku 57, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Predpokladané trvanie
  • Trvanie
  • Dátum začatia: 20.01.2025
  • Dátum ukončenia: 20.01.2026
  • Finančné prostriedky EÚ
  • Finančné prostriedky EÚ: Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
  • Informácie o rámcovej dohode a dynamickom nákupnom systéme
  • Rámcová dohoda: Rámcová dohoda, bez opätovného otvorenia súťaže
  • Dynamický nákupný systém: Žiadny
  • Informácie o rámcovej dohode
  • Maximálny počet uchádzačov rámcovej dohody : 1
  • Kategórie: Kategórie kupujúcich
  • Súťažné podmienky
  • Zoznam podmienok účasti
  • Zoznam podmienok účasti
  • Typ: Iné
  • Použitie tohto kritéria: Neuplatňuje sa
  • Kritériá na vyhodnotenie ponúk
  • Zoznam kritérií
  • Zoznam kritérií
  • Typ kritéria na vyhodnotenie ponúk: Cena
  • Opis kritéria na vyhodnotenie ponúk: - najnižšia celková cena za požadovaný predmet zákazky v EUR vrátane DPH Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý ponúkne verejnému obstarávateľovi najnižšiu cenu za požadovaný predmet zákazky v Eur vrátane DPH,
  • Názov kritéria na vyhodnotenie ponúk: najnižšia celková cena za požadovaný predmet zákazky v EUR vrátane DPH
  • Ďalšie požiadavky
  • Skupina uchádzačov, ktorej bude zadaná zákazka, musí mať určitú právnu formu: áno
  • Opis právnej formy uchádzača: verejný obstarávateľ umožňuje skupine dodávateľov účasť vo verejnom obstarávaní v zmysle § 37 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ zákon o verejnom obstarávaní")
  • Informácie o vyhradenom verejnom obstarávaní
  • Informácie o vyhradenom verejnom obstarávaní
  • Vyhradená účasť: Žiadne
  • Informácie o variantoch
  • Varianty: Nie sú povolené
  • Požiadavky na plnenie zmluvy
  • Plnenie zmluvy sa musí vykonať v rámci programov chránených pracovísk.: Nie
  • Elektronická fakturácia: Povinná
  • Elektronický katalóg
  • Predkladanie ponúk vo forme elektronického katalógu: Nie je povolené
  • Postup po procese udeľovania
  • Elektronické objednávanie: áno
  • Elektronická platba: áno
  • Informácie o predkladaní ponúk alebo žiadostí o účasť
  • Lehota I
  • Lehota na predkladanie ponúk (dátum): 19.12.2024
  • Lehota na predkladanie ponúk (čas): 12:00
  • Jazyk na predkladanie dokumentov
  • Jazyky, v ktorých možno predložiť ponuky: slovenčina
  • Informácie o otváraní ponúk
  • Dátum otvárania ponúk: 19.12.2024
  • Čas otvárania ponúk: 13:00
  • Opis otvárania ponúk: Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Verejný obstarávateľ rozhodol, že v tomto verejnom obstarávaní bude postupovať v súlade s § 66 ods. 7 písm. b) ZVO. Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke v systéme , umiestnenom na webovej adrese IS EPVO čím verejný obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k podkladom.
  • Miesto otvárania ponúk: sídlo verejného obstarávateľa Baničova 12, Nitra V tomto prípade bude v čase otvárania ponúk cez IS EPVO automaticky odoslaná zápisnica z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
  • Spôsob predkladania ponúk alebo žiadostí o účasť
  • Elektronické predkladanie ponúk: Povinné
  • Adresa na predkladanie ponúk (URL): https://uvo.gov.sk
  • Informácie o súťažných podkladoch
  • Informácie o súťažných podkladoch
  • Obmedzený prístup k súťažným podkladom: Žiadne obmedzenia prístupu k dokumentom
  • Úradný jazyk súťažných podkladov: slovenčina
  • Súťažné podklady (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/520959
  • Označenie dokumentu/zákazky: https://evo.isepvo.sk/evoportal/520959
  • Komunikačný kanál ad hoc
  • Názov elektronického prostriedku: IS EPVO
  • Preskúmanie
  • Lehoty na preskúmanie
  • Opis lehôt na preskúmanie: Lehoty na predloženie žiadosti o nápravu a/alebo námietok upravuje platný a účinný zákon o verejnom obstarávaní.
  • Organizácia pre preskúmanie
  • ID organizácie zodpovednej za preskúmanie: ORG-0001 (Úrad pre verejné obstarávanie)
  • Organizácia poskytujúca informácie o preskúmaní
  • ID poskytovateľa informácií o preskúmaní: ORG-0001 (Úrad pre verejné obstarávanie)
  • 5.1.3 Časť
  • Názov: Mäso bravčové a hovädzie
  • Účel
  • Opis časti
  • Referenčné číslo: 4/2024
  • Názov : Mäso bravčové a hovädzie
  • Opis: 1 Bravčové stehno 2 Bravčové plece 3 Bravčové karé bez kosti 4 Bravčová pečeň 5 Bravčový bôčik bez kosti a kože 6 Bravčová krkovica BK 7 Bravčová panenka 8 Bravčové karé s kosťou 9 Bravčová krkovica s kosťou 10 Bravčové rebrá neúdené 11 Hovädzie zadné Kuchynská úprava, zbavené tuku, 12 Hovädzia roštenka 13 Teľacie mäso 14 Sviečková pravá 15 Falošná sviečková Kompletná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
  • Druh zákazky: Tovary
  • Rozsah obstarávania
  • Toto verejné obstarávanie je vhodné aj pre malé a stredné podniky (MSP).: áno
  • Predpokladaná hodnota
  • Predpokladaná hodnota (BT-27-Lot) (hodnota): 117 500
  • Predpokladaná hodnota (BT-27-Lot) (mena): Euro
  • Informácie o hlavnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • Hlavný CPV kód: Živočíšne výrobky, mäso a mäsové výrobky
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • Informácie o strategickom verejnom obstarávaní
  • Informácie o strategickom verejnom obstarávaní
  • Informácie o strategickom verejnom obstarávaní
  • Strategické verejné obstarávanie: Žiadne
  • Informácie o mieste plnenia
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie Baničova 12, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie ZSS Zobor, Jánskeho 7, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie Trieda Andreja Hlinku 57, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Predpokladané trvanie
  • Trvanie
  • Dátum začatia: 20.01.2025
  • Dátum ukončenia: 20.01.2026
  • Finančné prostriedky EÚ
  • Finančné prostriedky EÚ: Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
  • Informácie o rámcovej dohode a dynamickom nákupnom systéme
  • Rámcová dohoda: Rámcová dohoda, bez opätovného otvorenia súťaže
  • Dynamický nákupný systém: Žiadny
  • Informácie o rámcovej dohode
  • Maximálny počet uchádzačov rámcovej dohody : 1
  • Kategórie: Kategórie kupujúcich
  • Súťažné podmienky
  • Zoznam podmienok účasti
  • Zoznam podmienok účasti
  • Typ: Technická a odborná spôsobilosť
  • Názov podmienky účasti: §34 ods.1 písm. k) ZVO
  • Opis podmienky účasti: Údaje o riadení dodávateľského reťazca a systému sledovania, ktorý uchádzač môže použiť pri plnení zmluvy. Uchádzač musí byť prvovýrobcom , čo uchádzač preukáže rozhodnutím o schválení vlastnej prevádzkarne ako bitúnok pre porážanie ošípaných a hovädzieho dobytka a registrácia na spracovateľskú prevádzkareň alebo na rozrábkareň vydané štátnou veterinárnou a potravinovou správou. SR. Uchádzač ďalej predloží platné potvrdenie ŠV a PS SR(alebo RÚVZ), že uchádzač má motorové vozidlá ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky, alebo platnú dodávateľsko - odberateľskú zmluvu s distribučnou firmou, ktorá toto potvrdenie predloží za uchádzača.
  • Použitie tohto kritéria: Uplatňuje sa
  • Kritériá na vyhodnotenie ponúk
  • Zoznam kritérií
  • Zoznam kritérií
  • Typ kritéria na vyhodnotenie ponúk: Cena
  • Opis kritéria na vyhodnotenie ponúk: - najnižšia celková cena za požadovaný predmet zákazky v EUR vrátane DPH Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý ponúkne verejnému obstarávateľovi najnižšiu cenu za požadovaný predmet zákazky v Eur vrátane DPH,
  • Názov kritéria na vyhodnotenie ponúk: najnižšia celková cena za požadovaný predmet zákazky v EUR vrátane DPH
  • Ďalšie požiadavky
  • Skupina uchádzačov, ktorej bude zadaná zákazka, musí mať určitú právnu formu: áno
  • Opis právnej formy uchádzača: verejný obstarávateľ umožňuje skupine dodávateľov účasť vo verejnom obstarávaní v zmysle § 37 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ zákon o verejnom obstarávaní")
  • Informácie o vyhradenom verejnom obstarávaní
  • Informácie o vyhradenom verejnom obstarávaní
  • Vyhradená účasť: Žiadne
  • Informácie o variantoch
  • Varianty: Nie sú povolené
  • Požiadavky na plnenie zmluvy
  • Plnenie zmluvy sa musí vykonať v rámci programov chránených pracovísk.: Nie
  • Elektronická fakturácia: Povinná
  • Elektronický katalóg
  • Predkladanie ponúk vo forme elektronického katalógu: Nie je povolené
  • Postup po procese udeľovania
  • Elektronické objednávanie: áno
  • Elektronická platba: áno
  • Informácie o predkladaní ponúk alebo žiadostí o účasť
  • Lehota I
  • Lehota na predkladanie ponúk (dátum): 19.12.2024
  • Lehota na predkladanie ponúk (čas): 12:00
  • Jazyk na predkladanie dokumentov
  • Jazyky, v ktorých možno predložiť ponuky: slovenčina
  • Informácie o otváraní ponúk
  • Dátum otvárania ponúk: 19.12.2024
  • Čas otvárania ponúk: 13:00
  • Opis otvárania ponúk: Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Verejný obstarávateľ rozhodol, že v tomto verejnom obstarávaní bude postupovať v súlade s § 66 ods. 7 písm. b) ZVO. Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke v systéme , umiestnenom na webovej adrese IS EPVO čím verejný obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k podkladom.
  • Miesto otvárania ponúk: sídlo verejného obstarávateľa Baničova 12, Nitra V tomto prípade bude v čase otvárania ponúk cez IS EPVO automaticky odoslaná zápisnica z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
  • Spôsob predkladania ponúk alebo žiadostí o účasť
  • Elektronické predkladanie ponúk: Povinné
  • Adresa na predkladanie ponúk (URL): https://uvo.gov.sk
  • Informácie o súťažných podkladoch
  • Informácie o súťažných podkladoch
  • Obmedzený prístup k súťažným podkladom: Žiadne obmedzenia prístupu k dokumentom
  • Úradný jazyk súťažných podkladov: slovenčina
  • Súťažné podklady (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/520959
  • Označenie dokumentu/zákazky: https://evo.isepvo.sk/evoportal/520959
  • Komunikačný kanál ad hoc
  • Názov elektronického prostriedku: IS EPVO
  • Preskúmanie
  • Lehoty na preskúmanie
  • Opis lehôt na preskúmanie: Lehoty na predloženie žiadosti o nápravu a/alebo námietok upravuje platný a účinný zákon o verejnom obstarávaní.
  • Organizácia pre preskúmanie
  • ID organizácie zodpovednej za preskúmanie: ORG-0001 (Úrad pre verejné obstarávanie)
  • Organizácia poskytujúca informácie o preskúmaní
  • ID poskytovateľa informácií o preskúmaní: ORG-0001 (Úrad pre verejné obstarávanie)
  • 5.1.4 Časť
  • Názov: Mäsové výrobky.
  • Účel
  • Opis časti
  • Referenčné číslo: 4/2024
  • Názov : Mäsové výrobky.
  • Opis: Šunka Jemná saláma Šunková saláma Saláma typu turista Vákuovo balené balíčky krájané na plátky, min. váha balíčka: 100g: - saláma typu Nitran, Malokarpatská, balíčky vákuovo balené min. 100 g - šunka, balíčky vákuovo balené min. 100 g - anglická alebo oravská slanina, balíčky vákuovo balené min. 100 g Údená slanina Oravská slanina Klobása Názov tovaru Jaternice Tlačenka Oškvarky Pečeňový syr Kabanos Špekačky Kosti neúdené Kosti údené Masť Údená krkovička BK Údené karé BK Názov tovaru Párky typ Viedenské Šunková pena min. 100 g Párky Spišské Párky typ Zipser Bavorské koleno bez kosti Bravčové koleno údené s kosťou Kompletná špecifikácia sa nachádza v súťažných podkladoch
  • Druh zákazky: Tovary
  • Rozsah obstarávania
  • Toto verejné obstarávanie je vhodné aj pre malé a stredné podniky (MSP).: áno
  • Predpokladaná hodnota
  • Predpokladaná hodnota (BT-27-Lot) (hodnota): 38 800
  • Predpokladaná hodnota (BT-27-Lot) (mena): Euro
  • Informácie o hlavnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • Hlavný CPV kód: Mäsové výrobky
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Informácie o dodatočnej klasifikácii predmetu zákazky
  • Typ klasifikácie: Spoločný slovník obstarávania
  • Informácie o strategickom verejnom obstarávaní
  • Informácie o strategickom verejnom obstarávaní
  • Informácie o strategickom verejnom obstarávaní
  • Strategické verejné obstarávanie: Žiadne
  • Informácie o mieste plnenia
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie Baničova 12, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie ZSS Zobor, Jánskeho 7, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Informácie o mieste plnenia
  • Ulica: Stravovacie zariadenie Trieda Andreja Hlinku 57, Nitra
  • Mesto: Nitra
  • PSČ: 94901
  • Nižšia územná jednotka krajiny: Nitriansky kraj
  • Krajina: Slovensko
  • Predpokladané trvanie
  • Trvanie
  • Dátum začatia: 20.01.2025
  • Dátum ukončenia: 20.01.2026
  • Finančné prostriedky EÚ
  • Finančné prostriedky EÚ: Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
  • Informácie o rámcovej dohode a dynamickom nákupnom systéme
  • Rámcová dohoda: Rámcová dohoda, bez opätovného otvorenia súťaže
  • Dynamický nákupný systém: Žiadny
  • Informácie o rámcovej dohode
  • Maximálny počet uchádzačov rámcovej dohody : 1
  • Kategórie: Kategórie kupujúcich
  • Súťažné podmienky
  • Zoznam podmienok účasti
  • Zoznam podmienok účasti
  • Typ: Technická a odborná spôsobilosť
  • Názov podmienky účasti: §34 ods1 písm.k ZVO
  • Opis podmienky účasti: Uchádzač predloží platné potvrdenie ŠV a PS SR(alebo RÚVZ), že uchádzač má motorové vozidlá ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky, alebo platnú dodávateľsko - odberateľskú zmluvu s distribučnou firmou, ktorá toto potvrdenie predloží za uchádzača.
  • Použitie tohto kritéria: Uplatňuje sa
  • Kritériá na vyhodnotenie ponúk
  • Zoznam kritérií
  • Zoznam kritérií
  • Typ kritéria na vyhodnotenie ponúk: Cena
  • Opis kritéria na vyhodnotenie ponúk: - najnižšia celková cena za požadovaný predmet zákazky v EUR vrátane DPH Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý ponúkne verejnému obstarávateľovi najnižšiu cenu za požadovaný predmet zákazky v Eur vrátane DPH,
  • Názov kritéria na vyhodnotenie ponúk: najnižšia celková cena za požadovaný predmet zákazky v EUR vrátane DPH
  • Ďalšie požiadavky
  • Skupina uchádzačov, ktorej bude zadaná zákazka, musí mať určitú právnu formu: áno
  • Opis právnej formy uchádzača: verejný obstarávateľ umožňuje skupine dodávateľov účasť vo verejnom obstarávaní v zmysle § 37 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ zákon o verejnom obstarávaní")
  • Informácie o vyhradenom verejnom obstarávaní
  • Informácie o vyhradenom verejnom obstarávaní
  • Vyhradená účasť: Žiadne
  • Informácie o variantoch
  • Varianty: Nie sú povolené
  • Požiadavky na plnenie zmluvy
  • Plnenie zmluvy sa musí vykonať v rámci programov chránených pracovísk.: Nie
  • Elektronická fakturácia: Povinná
  • Elektronický katalóg
  • Predkladanie ponúk vo forme elektronického katalógu: Nie je povolené
  • Postup po procese udeľovania
  • Elektronické objednávanie: áno
  • Elektronická platba: áno
  • Informácie o predkladaní ponúk alebo žiadostí o účasť
  • Lehota I
  • Lehota na predkladanie ponúk (dátum): 19.12.2024
  • Lehota na predkladanie ponúk (čas): 12:00
  • Jazyk na predkladanie dokumentov
  • Jazyky, v ktorých možno predložiť ponuky: slovenčina
  • Informácie o otváraní ponúk
  • Dátum otvárania ponúk: 19.12.2024
  • Čas otvárania ponúk: 13:00
  • Opis otvárania ponúk: Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Verejný obstarávateľ rozhodol, že v tomto verejnom obstarávaní bude postupovať v súlade s § 66 ods. 7 písm. b) ZVO. Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke v systéme , umiestnenom na webovej adrese IS EPVO čím verejný obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k podkladom.
  • Miesto otvárania ponúk: sídlo verejného obstarávateľa Baničova 12, Nitra V tomto prípade bude v čase otvárania ponúk cez IS EPVO automaticky odoslaná zápisnica z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
  • Spôsob predkladania ponúk alebo žiadostí o účasť
  • Elektronické predkladanie ponúk: Povinné
  • Adresa na predkladanie ponúk (URL): https://uvo.gov.sk
  • Informácie o súťažných podkladoch
  • Informácie o súťažných podkladoch
  • Obmedzený prístup k súťažným podkladom: Žiadne obmedzenia prístupu k dokumentom
  • Úradný jazyk súťažných podkladov: slovenčina
  • Súťažné podklady (URL): https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/520959
  • Označenie dokumentu/zákazky: https://evo.isepvo.sk/evoportal/520959
  • Komunikačný kanál ad hoc
  • Názov elektronického prostriedku: IS EPVO
  • Preskúmanie
  • Lehoty na preskúmanie
  • Opis lehôt na preskúmanie: Lehoty na predloženie žiadosti o nápravu a/alebo námietok upravuje platný a účinný zákon o verejnom obstarávaní.
  • Organizácia pre preskúmanie
  • ID organizácie zodpovednej za preskúmanie: ORG-0001 (Úrad pre verejné obstarávanie)
  • Organizácia poskytujúca informácie o preskúmaní
  • ID poskytovateľa informácií o preskúmaní: ORG-0001 (Úrad pre verejné obstarávanie)